MALIN LINDAHL

MALIN LINDAHL

Manager

+46735428841

malinlindahl@flp.com

F.I.T. Boxes

ШТО Е FOREVER F.I.T.

Forever F.I.T. е современа програма за прочистување, слабеење и тонизирање, која ќе ви помогне да изгледате и да се чувствувате подобро. Трите лесни чекори во неа се: Clean 9, F.I.T. 1 и F.I.T. 2. Со Clean 9 ќе започнете да ги исфрлате акумулираните токсини од телото, ќе се чувствувате полесни и полни со енергија. F.I.T. 1 ќе го промени вашето размислување за храната и спортот и ќе ве научи како трајно да ја контролирате тежината. F.I.T. 2 ќе ви помогне да градите и одржите чиста мускулна маса, да се тонизирате и да ја завршите трансформацијата. Заедно овие три пакети ќе ви помогнат да влезете во форма, да изгледате и да се чувствувате подобро.

КОМПАНИЈАТА

Форевер Ливинг Продактс е компанија која работи на принципот на мрежен маркетинг во повеќе од 158 држави во светот. Семејството од дистрибутери на Форевер Ливинг надминува 10 милиони, а годишните продажби - 2.8 милијарди долари.

Компаниите од семејството на Форевер се најголемиот производител, преработувач и распространувач на алое вера во светот. Циклусот на производство во ФОРЕВЕР е целосно затворен и фирмата ја контролира секоја фаза - насадите, фабриките, одделот за истражување и развој, пакувањето, транспортот и дистрибуцијата. Ексклузивната гама на ФОРЕВЕР од високо квалитетни производи за здравје,убавина, контрола на тежината и лична хигиена им помогнала на милиони луѓе во светот да се чувствуваат, изгледаат и да живеат подобро!

Бизнис можност

Кога ја контролираш сопствената финансиска судбина, речиси се што сакаш, станува возможно. Ако со работата и кариерата не стигнувате таму каде што сакате, Форевер Ливинг Продактс ви предлага одлична можност да тргнете во нова насока!

Ништо не губите ако пробате!

Има ли нешто поважно од повисоките доходи? Времето. Поконкретно, време за работите во кои уживате со семејството и пријателите. Трудот кој го вложувате во својот Форевер бизнис ДЕНЕС, ќе ви се исплати многукратно преку продажбите на вашиот тим од дистрибутери. Тие ќе ви обезбедат време и доходи, за да живеете како што сакате. Форевер Ливинг ги има сите алатки за вашиот успех:

  • Квалитетни производи
  • Одличен персонал кој ве поддржува
  • Одлични печатени и маркетинг материјали
  • Обуки и средби
  • Мотивациони програми и бонуси
  • Детален вебсајт на компанијата и лични профили на дистрибутерите

ФОРЕВЕР се грижи за истражувањето и развојот на производите, испитувањето на пазарот, пакувањето, транспортот, маркетингот и документацијата. Вие единствено треба да ги споделувате искуствата од производите со докажан квалитет со своите клиенти,и така ќе успеете да си изградите сопствен бизнис!

Членството е БЕСПЛАТНО, затоа уште сега тргнете по патот кон финансиската независност со ФОРЕВЕР!

Форевер Ливинг Продактс

ФОРЕВЕР ги бара најдобрите природни извори на здравје и убавина и ги споделува со светот. Компанијата е горда што нејзините производи им помогнале на милиони во светот и се обврза да не престанува да се стреми кон квалитет и совршенство. Само така таа може да гарантира дека ќе продолжи да ве дарува со виталност која ја заслужувате.

Мојата приказна

Со ФОРЕВЕР милиони луѓе ширум светот ги остварија и најсмелите соништа.

ФОРЕВЕР ми дава можност да ја споделам со целиот свет одличната можност за бизнис и неверојатните производи. Со оваа неверојатна компанија постигнав финансиска независност и подобро здравје. Ако и вие гледате сериозно на здравјето и финансиската иднина, ФОРЕВЕР е идеалната можност за вас!